Tábory pro dospělé

Party Camp – Tábor pro dospělé 2024

A jedééém!

23. srpna 2009 - 30. srpna 2009
Event Series Event Series (See All)

Party Camp – Tábor pro dospělé 2009

Načítám Akce

Druhý ročník Tábora pro dospělé proběhl v Miličíně nedaleko města Tábor

Tábor pro dospělé

O čem byl 2. Party Camp?

Party Camp v Peksově mlýně nedaleko hradu Bítov a Vranovské přehrady nabízí jedinečné místo pro dospělé táborníky, kteří hledají aktivní odpočinek spojený s návratem do dětství. Organizovaný program probíhá pětkrát denně, ale účast je zcela dobrovolná. Čekají tě zábavné hry, které ti připomenou dětská léta i ty, které na běžných dětských táborech nenajdeš. Ranní budíček a rozcvička jsou završeny drinkem, což dává každému dni skvělý start. Pro relaxaci je k dispozici bazén, večery můžeš trávit u táboráku s kytarou nebo na diskotéce. Tábor je vybaven nepřeberným množstvím deskových a jiných her, které zpestří volné chvíle. K dispozici jsou také vzduchovky a luky pro ty, kteří se chtějí naučit střílet.

Celotáborové hry jsou originálními výtvory vedoucích a započítávají se do celkového hodnocení. Oddíl, který získá nejvíce bodů, vyhrává hodnotnou konzumaci na baru grátis. Večery zakončuje party s hudbou, která trvá až do rána, a můžeš si vybrat mezi reprodukovanou hudbou nebo živou kytarou u táboráku.

Pokud nemáš náladu na organizovaný program, můžeš si kdykoliv během pobytu bezplatně zapůjčit sportovní nebo herní vybavení a strávit den podle svého gusta.

Podmínkou účasti je věk nad 18 let, horní hranice není omezena, takže pokud jsi plnoletý, můžeš se přidat. Party Camp je skvělou dovolenou pro každého, kdo hledá aktivní odpočinek a únik z každodenní reality.

K nezbytnostem každého táborníka patří smysl pro humor, družnost a chuť se bavit. O všechno ostatní se postarají organizátoři tábora.

Táborové zázemí zahrnuje čtyřlůžkové chatky pro 120 osob, bazén, volejbalové a fotbalové hřiště, venkovní i vnitřní stolní tenis, kulečník, stolní fotbálek, šipky, a několik ohnišť. V hlavní budově je jídelna s krbem, bar a velká společenská místnost. Bar je otevřený denně od 09:00 do 06:00 a nabízí pestrý výběr nápojů.

Organizační struktura tábora je podobná dětským táborům, navíc jsou zde barmani a barmanky. Organizátoři fungují jako hlavní vedoucí a každý oddíl má své dva vedoucí, kteří se starají o jeho členy. Na bezproblémový průběh dohlíží také zdravotnický tým.

Všichni vedoucí a zdravotníci mají bohatou praxi z pořádání táborů pro děti i dospělé. Každý ročník je program vylepšován a přidávány jsou nové, zábavnější hry.

Tábor Peksův mlýn slibuje neopakovatelnou atmosféru v malebném prostředí, které je ideální pro aktivní odpočinek a zábavu pro dospělé táborníky.

Co na tebe čeká?

Aktivity na táboře

Rozcvička

Ranní ptáče dál doskáče a dříve pije. No prostě za výkone je odměna a ty v podobě panáka zelené či jiného alkoholu.

Kytary u táboráku

Kytary u táboráků má snad každý rád. Ani my nejsme výjimka. Takže klidně zpívej, i když nejsi zrovna Český slavík :-)

Diskotéka

Máš chuť pařit až do rána? Není problém. Diskotéka na všechny způsoby už čeká.

Noční párty

Vydržíš párty, která nekončí? Tak se klidně bav až do rána. Od toho tady Párty Camp je.

Maškarní ples

Chceš projevit svoje alterego…maškarní je na to jak stvořený. Přestroj se za koho chceš a pokud ti to vyhovuje, zůstaň v tom klidně i další den :-)

Téměř nonstop bar

U nás na suchu nezůstaneš. Prostě bar je otevřený, když se pije :-)

Související galerie

Facebook

Novinky

Další ročníky

Views Navigation

Navigace pro zobrazení Akce

Dnes

Podrobnosti

Zahájení:
23. srpna 2009
Ukončení:
30. srpna 2009
Řada:
Rubrika Akce:

Pořadatel

Ing. Petr Kazda (Pegas)
Telefon
+420 777 689 073
Email
petrkaz@seznam.cz
View Pořadatel Website

Místo konání

Miličín
Záhoří u Miličína
Miličín - Záhoří u Miličína, 25786 Česká republika
+ Google Mapa
View Místo konání Website
Přejít nahoru