Párty Camp na Víkend

Vedle našeho „tradičního“ tábora pořádáme od roku 2019 akci, kterou jsme pojmenovali Párty Camp na víkend.

Co to je Víkend Camp?

Od klasického Párty Campu se liší délkou (trvá pouze tři dny místo pěti) a kapacitou (sedmdesát účastníků místo sto deseti). Program, denní harmonogram a vše ostatní, co dělá Párty Camp tím čím je, zůstává zachováno. Příjezd do tábora je možný ve čtvrtek mezi 15:00 a 17:00. Odjezd z tábora je v neděli do 12:00. Stravování začíná ve čtvrtek večeří a končí v neděli snídaní.

Pro koho je Party Camp

Podstatné je, aby ti bylo víc než 18 let, horní věková hranice není nijak omezena. Je-li člověk plnoletý, nic mu v účasti nebrání.

Akce je skvělou dovolenou pro koholiv, koho láká programová náplň tábora spojená s aktivním odpočinkem a únikem z každodenní reality.

Jak je to s jídlem?

Jídlo zajišťuje náš osvědčený kuchařský tým a vaří opravdu výborně!

Plná penze je zahrnuta v ceně pobytu – po dohodě je možná i speciální strava (vegetariánská, bezlepková atd.) Snídaně: švédské stoly (pečivo, zelenina, uzeniny…) + polévka Oběd: polévka + teplé jídlo
Večeře: teplé jídlo 2. Večeře: teplé jídlo
Stravování začíná v pondělí večeří a končí v sobotu snídaní.

Kolik to stojí?

Cena za pobyt s plnou penzí je 2800 Kč.

Plně zásobený bar v srdci tábořiště je každý den otevřený od 09:00 do 06:00. Na čepu Kozel 11°, Pilsner Urquell, Cider, Limonáda. Rozlévané nealkoholické nápoje. Alkoholické nápoje: rum, vodka, zelená, švestka, polar, tullamore, jägermaister atd.